Dvojček Hrašče
288.000,00 €
Hiša 5 sobno 140 m² Gradnja: 2022
Podroben opis nepremičnine

Na sončni, lepi, mirni lokaciji, v urejenem naselju, 3 km iz Postojne se gradi dvojček, vsaka enota velikosti 140 m2.


Nepremičnina: hiša se nahaja v naselju Hrašče, v bližini Postojne. Razporeditev prostorov je sledeča:


pritličje: kuhinja z jedilnim kotom in dnevna soba v enem z dvema izhodoma na teraso, vetrolov, predprostor, wc, shramba, kotlovnica ter stopnišče v nadstropje.


nadstropje: stopnišče, hodnik, kopalnica z oknom, spalnica in tri sobe.


mansarda: dodatnih 50 m2 prostora, dostopnega z izvlečnimi stopnicami.


Dodatno o nepremičnini: po celotni hiši je speljano talno gretje. Ogrevanje hiše in vode bo na toplotno črpalko (zrak/voda) Mitsubishi. Gradnja je klasična.


V ceni je zajeta ena enota, končana na ključ. Po sobah in v dnevno bivalnem delu bo položen vinil, na stopnicah, hodnikih, kurilnici, shrambi, wc-ju, kopalnici, pa bo položena keramika dimenzij 120x60. Vsi vgrajeni materiali so višjega cenovnega razreda. Na stopnišču bo tudi ograja.


Vgrajena so zelo kvalitetna 3-slojna okna in balkonska vrata. Okna so alu les kombinacija, proizvajalca Nagode, zraven so tudi električne rolete in komarniki. V pritličju imajo vsa vrata in okna protivlomni sistem. Oboje vhodna vrata so protivlomna. Strešna okna v nadstropju imajo senzorje, kar omogoči, da se v primeru dežja okno samo zapre.


V treh spalnicah v nadstropju je nameščena klima, prav tako je klima v dnevno bivalnem delu. Po celotni hiši je napeljan sistem notranjega prezračevanja. Vgrajen bo domofon s kamero in predpriprava za 3 kamere okrog hiše.


Na sprednji terasi bodo položene ploščice, na zadnji, velikosti 32 m2 pa si kupec ploščice položi sam oz jih lahko položi investitor za doplačilo.


Streha je Tondach zareznik z izolacijo 35cm.Fasada je Weber therm 20 cm izolacije.

 

Dvorišče bo tlakovano, med enotama je že postavljen nižji zid, investitor bo na mejo zasadil tudi rastlinje (živo mejo).


Dostop je urejen po občinski cesti.  Cerkev, ki je zraven, ni aktivna, torej zvonjenja ni. Na voljo je leva enota, gledano s ceste v hišo.


Vseljivo bo do 01. 04. 2022.


Lastništvo je urejeno in brez bremen. Za hišo je pridobljeno gradbeno dovoljenje, po zaključku gradnje pa bo pridobljeno tudi uporabno dovoljenje.


Lokacija je odlična za vse, ki želijo bivati v miru, v naravi in istočasno v bližini vse infrastrukture ter avtoceste. Lokacija ponuja odlične možnosti za gibanje v naravi, na svežem zraku. V bližini je Postojna, do Ljubljane je 45 minut, do Obale je ravno tako 45 minut.


Priključki: vsaka enota bo imela svoj števec za elektriko in vodo, internet-kabel, kanalizacija.


Opremljenost: Hiša se prodaja neopremljena, razen kopalniške opreme.


Pogoj prodaje: kupec plača davek na promet nepremičnin v višini 2% od pogodbene vrednosti.

Kontakt
Nina Rangus
Nepremičninska posrednica
00386 41 338 368
NEPREMIČNINSKA POSREDNICA
Nina Rangus

Nepremičninska posrednica – to je samo ena izmed številnih vlog, ki jih (tako kot vsi) opravljam vsak dan. Zagotovo je nekaj posebnega, drugačnega, velik izziv, zadovoljstvo, dinamika, svojevrsten čar. Najljubše pa mi je dejstvo, da lahko delo opravljam tako, kot sama želim, tako ...

Več