Dvojčki Praše, Medvode
239.000,00 €
Hiša 4 sobno 112 m² Gradnja: 2019
Podroben opis nepremičnine

Izjemno lepe, svetle, prostorne, funkcionalne in moderne enote dvojčkov, z dobro razporeditvijo prostorov, na odlični lokaciji v Prašah pri Medvodah.

 

 

Osnovno o nepremičnini: Na zelo lepi, mirni lokaciji, na koncu urejenega naselja hiš, ob reki, 19 km iz Ljubljane, prodamo 7 enot novih dvojčkov.

Dvojček tipa 2, enota 3A, velikosti 112 m2 ima naslednjo razporeditev prostorov:

Pritličje:vhod, hodnik, stopnišče, kurilnica/shramba, dnevna soba in kuhinja v enem z izhodom na atrij ter WC.

Nadstropje: stopnišče, hodnik, spalnica z izhodom na balkon, soba z izhodom na balkon, še ena soba z izhodom na balkon in kopalnica.

 

Dodatno o nepremičnini: za dvojčke je pridobljeno gradbeno dovoljenje in uporabno dovoljenje. Ogrevanje je centralno na toplotno črpalko, nameščeni so tudi filtri za vodo. Vsaka enota ima ločene števce za vodo in elektriko. Na oknih so nameščene zunanje rolete.

Vgrajeni so materiali višjega cenovnega razreda. Vsaki enoti tipa 2 pripada še eno zunanje lastniško parkirno mesto za zapornico, možno pa je dokupiti še parkirno mesto pred zapornico.

Zemljiškoknjižno stanje je urejeno, na voljo je takoj.

Objekt še ni popolnoma dokončan, narediti je potrebno še: parket/keramiko, sanitarno opremo, zadnji sloj beljenja, predelne stene za spalnice, notranja vrata in ograjo na stopnišču. Na željo kupca to lahko naredi investitor, predviden strošek dokončanja je 15.000 € - 20.000 € za kvalitetnejše materiale.

Objekti so zasnovani funkcionalno, prostor je zelo dobro izkoriščen, izvedba je zelo kvalitetna, investitor pa je uredil tudi okolico.

Navedena cena je za enoto dvojčka tipa 2, enota 3A, vključno z 9,5% DDV v trenutni fazi. V ceno je vključeno tudi zunanje lastniško parkirno mesto.

 

Okolica

Lokacija je primerna za vse, ki želijo bivati v naravi, na svežem zraku, obkroženi z zelenjem in istočasno v bližini vse infrastrukture, ki se nahaja v 6 km oddaljenih Medvodah. Okolica ponuja veliko možnosti za sprehode in kolesarjenje.

 

Priključki: internet - optika. Objekti so priklopljeni na male čistilne naprave.

 

Opremljenost: prodaja se neopremljeno, razen sanitarne opreme

Kontakt
Nina Rangus
Nepremičninska posrednica
00386 41 338 368
NEPREMIČNINSKA POSREDNICA
Nina Rangus

Nepremičninska posrednica – to je samo ena izmed številnih vlog, ki jih (tako kot vsi) opravljam vsak dan. Zagotovo je nekaj posebnega, drugačnega, velik izziv, zadovoljstvo, dinamika, svojevrsten čar. Najljubše pa mi je dejstvo, da lahko delo opravljam tako, kot sama želim, tako ...

Več