Dvostanovanjska hiša Ilirska Bistrica
65.000,00 €
Hiša 3 sobno 85,3 m² Gradnja: 1982
Podroben opis nepremičnine

Zelo svetlo, prijetno stanovanje v dvostanovanjski hiši z dobro razporeditvijo prostorov, velikosti 85,3 m2, na odlični lokaciji v Ilirski Bistrici.

 

 

Osnovno o nepremičnini: v urejenem naselju hiš se prodaja pritlična enota dvostanovanjske hiše z manjšim vrtom.


Razporeditev prostorov je sledeča: prostoren hodnik, kuhinja s shrambo in jedilno mizo, dnevna soba, večja kopalnica z oknom, dve veliki spalnici. Pred vhodom v stanovanje je shramba, stanovanju pa pripada tudi garaža. Del stanovanja je tudi zemljišče ob hiši v velikosti 70 m2.


Dodatno o nepremičnini: ogrevanje vode je na elektriko ali drva, ogrevanje prostorov je na peč. Stanovanje je suho, v njem ni vlage.

Streha je bila nova leta 2007.

Stanovanje je na voljo takoj.


Okolica

Lokacija je primerna za vse, ki želijo bivati v mirni soseski, na svežem zraku, obkroženi z zelenjem in istočasno v bližini vse infrastrukture. Lokacija ponuja veliko možnosti za gibanje v naravi.

 

Priključki: elektrika, vodovod, kanalizacija. Internet je v bližini hiše.

 

Opremljenost: oprema, ki je v stanovanju, lahko ostane.


Pogoj prodajalca je, da kupec prevzame plačilo davka na promet nepremičnin v višini 2% od pogodbene vrednosti.

 

Kontakt
Nina Rangus
Nepremičninska posrednica
00386 41 338 368
NEPREMIČNINSKA POSREDNICA
Nina Rangus

Nepremičninska posrednica – to je samo ena izmed številnih vlog, ki jih (tako kot vsi) opravljam vsak dan. Zagotovo je nekaj posebnega, drugačnega, velik izziv, zadovoljstvo, dinamika, svojevrsten čar. Najljubše pa mi je dejstvo, da lahko delo opravljam tako, kot sama želim, tako ...

Več