Garsonjera Portorož
129.000,00 €
Stanovanje 1 sobno 26,4 m² Gradnja: 1970
Podroben opis nepremičnine

Prijetno, svetlo stanovanje s pogledom na morje in atrijem, na dobri lokaciji v Portorožu, velikosti 26,4 m2 in atrij v velikosti 13 m2.

 

Stanovanje: se nahaja v 5-stanovanjskem objektu, v bližini vse infrastrukture. Vhod v stanovanje je skozi atrij. Stanovanje obsega en dnevno bivalni prostor s kotičkom za spanje in kopalnico s tuš kabino. Iz atrija je pogled na morje. Stanovanje je na voljo takoj.


Dodatno o stanovanju: Ogrevanje stanovanja je na klimo oz se lahko namesti tudi IR panele ali varčne električne radiatorje, voda se greje na bojler.


V stanovanju trenutno ni elektrike, ker je potrebno ločiti števec z zgornjim stanovanjem. Pridobljeno je soglasje Elektra Primorske, ki pa zahteva tudi postavitev elektro omarice in kabla v cesto ob hiši. Ocena stroška je 10.000 €.


Streha je bila prenovljena leta 2005.


Stanovanje se nahaja v urejenem naselju, vsa infrastruktura je v bližini: trgovine, restavracije, hoteli,…


Lokacija je odlična, saj je blizu morja in istočasno odmaknjena od poletne gneče v Portorožu. Lokacija je sončna, mirna, s pogledom na morje.  


Priključki: internet. Voda se obračunava po osebi.


Opremljenost: Oprema po dogovoru.


Pogoj prodajalca: kupec plača 2% davka na promet nepremičnin od pogodbene vrednosti.

 

 

 

Kontakt
Nina Rangus
Nepremičninska posrednica
00386 41 338 368
NEPREMIČNINSKA POSREDNICA
Nina Rangus

Nepremičninska posrednica – to je samo ena izmed številnih vlog, ki jih (tako kot vsi) opravljam vsak dan. Zagotovo je nekaj posebnega, drugačnega, velik izziv, zadovoljstvo, dinamika, svojevrsten čar. Najljubše pa mi je dejstvo, da lahko delo opravljam tako, kot sama želim, tako ...

Več