Hiša Divača - hiša še ni postavljena
229.000,00 €
Hiša 5 sobno 157,89 m²
Podroben opis nepremičnine

Svetla, nizkoenergijska nadstropna hiša, neto površine 157,89 m2  na koncu urejenega naselja hiš. Hiša še ni postavljena – postavi se jo na željo kupca. Slika je simbolična!

Osnovno o nepremičnini: Nizkoenergijska, montažna hiša, ki bo izdelana po želji kupca, v skladu s pridobljenim gradbenim dovoljenjem. Trenutno se prodajajo tri parcele velikosti 652 m2, 644 m2 in 696 m2, na katerih je možno postaviti hišo s tlorisom kot je na sliki. Razporeditev prostorov bo sledeča: v pritličju bo hodnik, utility, dnevno bivalni prostor s kuhinjo, soba, kopalnica in kurilnica. V nadstropju pa bo hodnik s stopniščem, 2 kopalnici, spalnica, 2 sobi in kabinet ter garderoba.

Dodatno o nepremičnini: Ponudba je primerna za vse, ki želijo celotno storitev, torej poleg nakupa parcele še izdelavo hiše. Možna je tudi postavitev drugačne hiše – v tem primeru bo potrebna sprememba oz dopolnitev gradbenega dovoljenja.

Lokacija je primerna za vse, ki si želite bivanja v naravi in biti istočasno blizu mestnega dogajanja. Do kopra je 22 minut, do Trsta je 28 minut in do Ljubljane je 50 minut vožnje z avtom.  

Za vse tri parcele je pridobljeno gradbeno dovoljenje za hišo – tloris je med slikami. Cena vsebuje parcelo, gradbeno dovoljenje, komunalni prispevek, temeljno ploščo, izvedbo hiše na ključ, čistilno napravo in davek.

Priključki: v neposredni bližini so elektrika, voda in internet. Kanalizacije ni, potrebna je mala čistilna naprava za gospodinjstva.


Pogoj prodajalca je, da kupec plača 2% davka na promet nepremičnin od pogodbene vrednosti.

 

Kontakt
Nina Rangus
Nepremičninska posrednica
00386 41 338 368
NEPREMIČNINSKA POSREDNICA
Nina Rangus

Nepremičninska posrednica – to je samo ena izmed številnih vlog, ki jih (tako kot vsi) opravljam vsak dan. Zagotovo je nekaj posebnega, drugačnega, velik izziv, zadovoljstvo, dinamika, svojevrsten čar. Najljubše pa mi je dejstvo, da lahko delo opravljam tako, kot sama želim, tako ...

Več