Hiša Dolenja vas, Cerknica
340.000,00 €
Hiša 6 sobno 191,1 m² Gradnja: 2010
Podroben opis nepremičnine

Čudovita, zelo svetla, prostorna, novejša hiša z odlično razporeditvijo prostorov in toplo energijo, velikosti 191,1 m2, parcela 509 m2, na dobri lokaciji v Dolenji vasi pri Cerknici.


Razporeditev prostorov:


Pritličje: vhod, hodnik, svetel, velik dnevno-bivalni prostor in kuhinja v enem z izhodom na atrij in parcelo, spalnica, kopalnica s tuš kabino in oknom, shramba za čevlje, shramba za živila, kurilnica ter stopnišče v nadstropje.


Nadstropje: prostoren hodnik, spalnica, spalnica z lastnim balkonom in še 2 spalnici, ki si delita isti balkon, iz katerega je čudovit razgled na okolico in zelenje ter zelo velika kopalnica s tuš kabino, kadjo in dvema oknoma.


Dodatno o nepremičnini: ogrevanje je centralno na plinsko peč, na katero se greje tudi voda, poleti pa se vodo lahko greje na bojler. Plin je speljan tudi v kuhinjo, tako da se lahko kuha tudi na plin.


V dnevni sobi je kamin na drva, ki greje celoten dnevno-bivalni del.


Hiša ima veliko oken in balkonskih vrat, zato je zelo svetla. Pogledi iz hiše so zelo lepi – na zelenje in na širšo okolico.


Na parceli je velika lopa, kjer je možno parkirati avto, zložiti drva ter spraviti vrtno orodje, kosilnico, kolesa,… Za hišo je krasen, zelo velik vrt.


Lokacija ponuja ogromno možnosti za gibanje v naravi, bližino Cerkniškega jezera, dober zrak in mir. Do Cerknice, kjer je vsa infrastruktura, je 4 minute z avtom oz 1,8 km in je možno tja tudi peš ali s kolesom.


Dostop do hiše je urejen po občinski cesti.  


Lastništvo je urejeno in brez bremen.


Priključki: elektrika, voda, internet, kanalizacija.Opremljenost: Kuhinja ostane, ostala oprema po dogovoru.


Pogoj nakupa je, da kupec prevzame plačilo davka na promet nepremičnin v višini 2% od pogodbene vrednosti.

Kontakt
Nina Rangus
Nepremičninska posrednica
00386 41 338 368
NEPREMIČNINSKA POSREDNICA
Nina Rangus

Nepremičninska posrednica – to je samo ena izmed številnih vlog, ki jih (tako kot vsi) opravljam vsak dan. Zagotovo je nekaj posebnega, drugačnega, velik izziv, zadovoljstvo, dinamika, svojevrsten čar. Najljubše pa mi je dejstvo, da lahko delo opravljam tako, kot sama želim, tako ...

Več