Hiša Dragomer
420.000,00 €
Hiša 7 sobno 428,5 m² Gradnja: 2007
Podroben opis nepremičnine

Izjemno prostorna, arhitekturno zanimiva, svetla hiša z dobro razporeditvijo prostorov, velikosti 428,5 m2, na odlični lokaciji v Dragomerju.

 

 

Osnovno o nepremičnini: Na zelo lepi, mirni lokaciji, v urejenem naselju hiš, 8 km iz centra Ljubljane prodamo samostojno nadstandardno stanovanjsko hišo. Je v celoti podkletena, polovica kleti je namenjena poslovni dejavnosti, je opremljena in ima dnevno svetlobo. Moderna arhitektura s primesjo postmodernizma ter kvalitetna protipotresna gradnja. Do gozda s številnimi urejenimi potmi je 3 min hoje. Ulica je mirna in ne omogoča hitre vožnje, zato je tam tudi varno.


Hiša je primerna za družino, ki ima rada mirno in varno okolico, obenem pa si želi biti v naravi in blizu mesta, do katerega se lahko odpravite tudi po urejenih kolesarskih poteh.

Hiša je funkcionalno razdeljena na dve stanovanjski ter eno poslovno enoto, ter obsega 428,5 m2. Od tega je uporabne stanovanjske površine 409 m2.


V pritličju je kuhinja, velik dnevni prostor s kaminom, spalnica z garderobo, WC, kopalnica, garaža, velika terasa in vrt. V nadstropju je kuhinja z jedilnico, dva velika dnevna prostora, spalnica, kopalnica, v drugem nadstropju pa je še visok atelje, velik 36 m2. Poslovni del kleti predstavljajo pisarna, WC, arhiv ter velik hodnik; ostali prostori pa so utility, dve kurilnici, shramba, vinska klet ter telovadnica z mizo za namizni tenis. 


Ogrevanje je centralno na kurilno olje (visoko učinkovit nizkotemperaturni kotel Viessmann) in z ločenim kotlom tudi na lesno biomaso. V kopalnicah ter zgornji kuhinji je talno gretje. 


Dodatno o nepremičnini: hiša je oddaljena 8 km od centra Ljubljane, 4 km do AC priključka, 5 min peš do avtobusne postaje, od tam 19 min do Lj-centra z avtobusom ali 15 min do Vrhnike, zelo pogost vozni red.


V bližini je vsa infastruktura: pošta, vrtec, osnovna šola, trgovina, zdravnik, lekarna, zobozdravnik, fitnes, restavracije, tenis igrišča, odbojka na mivki,… Lokacija in hiša sta idealni za poslovno dejavnost. Hiša je že sedaj funkcionalno razdeljena na dve ločeni stanovanjski enoti, ter poslovne prostore (vsako nadstropje že ima svojo električno ter radiatorsko omarico ter ločeno toplo sanitarno vodo), UTP mrežni ter cinch (TV) kabel po celi hiši in poleg garaže še 4 parkirna mesta, čudoviti razgledi na Ljubljansko barje in gozd.

Okolica

V neposredni bližini (3 min peš do gozda) je priljubljena izletniška točka Debeli hrib (540 mnv; s kolesarsko downhill stezo), na katerega je moč dostopati z več izhodišč; tako si lahko samostojno določate stopnjo težavnosti dostopa, medtem pa si naberete svežih divjih borovnic, gob ali kostanja. Ne bodite presenečeni, če boste po poti na hrib srečali skupino otrok iz vrtca, morda pa se vam nasmehne sreča in boste v daljavi lahko opazovali skupine srn.

 

Priključki: Telefon, optika. 

 

Opremljenost: po dogovoru

 

Pogoj prodajalca je, da kupec prevzame plačilo davka na promet nepremičnin v višini 2% od pogodbene vrednosti.

Kontakt
Nina Rangus
Nepremičninska posrednica
00386 41 338 368
NEPREMIČNINSKA POSREDNICA
Nina Rangus

Nepremičninska posrednica – to je samo ena izmed številnih vlog, ki jih (tako kot vsi) opravljam vsak dan. Zagotovo je nekaj posebnega, drugačnega, velik izziv, zadovoljstvo, dinamika, svojevrsten čar. Najljubše pa mi je dejstvo, da lahko delo opravljam tako, kot sama želim, tako ...

Več