Hiša Erzamova Postojna - zbiranje ponudb
Hiša 5 sobno 162,7 m² Gradnja: 1985
Podroben opis nepremičnine

Svetla, prostorna, lepa hiša z razgibano razporeditvijo prostorov, velikosti 162,7 m2 (104,1 m2 neto), z veliko parcelo – 1.648 m2 na dobri lokaciji v Postojni.


Osnovno o nepremičnini: hiša se nahaja v urejenem naselju samostojnih hiš, na sončni lokaciji, ob avtocesti. Spodnji in zgornji del hiše sta ločena z zunanjimi stopnicami.


Dodatno o nepremičnini: V zgornjem nadstropju hiše je bil požar, vendar sta ostrešje in streha nepoškodovana.


Zaradi letnice gradnje in požara potrebuje hiša obnovo, kar je odlična priložnost, da si novi lastnik hišo uredi po lastnih željah. Zamenjati je potrebno inštalacije, okna, vrata, tlake in urediti ogrevanje.


Hiša stoji na čudoviti, razkošni parceli, ki je delno ograjena. Na parceli je sadno drevje in ostalo raznoliko rastlinje. Dostop in dvorišče sta tlakovana, ostalo je travnik.


Dostop je urejen po občinski cesti, parcela ob hiši je ravna in funkcionalna.


Lastništvo: dedovanje je še v teku, sicer na hiši ni bremen in plomb. Za hišo je pridobljeno gradbeno dovoljenje.


Lokacija je odlična za vse, ki želijo bivati v miru, v čisti in lepi naravi. Infrastruktura je v bližini. Protihrupna ograja zelo dobro »zaduši« zvok z avtoceste.


Priključki: elektrika, voda, internet - optika, kanalizacija.Hiša bo prodana najboljšemu ponudniku - zbiranje ponudb.


Pogoj prodajalca je, da kupec prevzame plačilo davka na promet nepremičnin v višini 2% od pogodbene vrednosti.

Kontakt
Nina Rangus
Nepremičninska posrednica
00386 41 338 368
NEPREMIČNINSKA POSREDNICA
Nina Rangus

Nepremičninska posrednica – to je samo ena izmed številnih vlog, ki jih (tako kot vsi) opravljam vsak dan. Zagotovo je nekaj posebnega, drugačnega, velik izziv, zadovoljstvo, dinamika, svojevrsten čar. Najljubše pa mi je dejstvo, da lahko delo opravljam tako, kot sama želim, tako ...

Več