Hiša Ilirska Bistrica
195.000,00 €
Hiša 5 sobno 212 m²
Podroben opis nepremičnine

Prostorna, svetla hiša velikosti 212 m2, na odlični lokaciji in ogromni, sončni, parceli. Hiši pripada veliko gospodarsko poslopje (372 m2) in ogromen travnik velikosti 27.561m2.

Osnovno o nepremičnini: hiša se nahaja v bližini vse infrastrukture in je istočasno odmaknjena v naravi. Lokacija nudi vse prednosti narave in istočasno bližino trgovin, šole in ostale infrastrukture.  Razporeditev prostorov je sledeča; pritličje: hodnik, kuhinja z jedilnico, dnevna soba, spalnica, soba,  kurilnica, kopalnica in shramba. 1. nadstropje:  stopnice v nadstropje so z zunanje strani hiše, hodnik, kuhinja z jedilnico, dnevna soba, spalnica in soba imata izhod na balkon, kabinet, kopalnica in WC. Nadstropje je delno izdelano.  2. nadstropje oz mansarda: je neizdelano in ponuja možnost ureditve po lastnih željah.


Dodatno o nepremičnini: Ogrevanje -  centralno na olje ali/in drva. Ogrevanje vode je na bojler, ki se lahko ogreva na olje ali na elektriko. Vodovoda v hiši ni, je vodno zajetje in vodna črpalka, ki zadošča za normalno vsakodnevno porabo vode. ZK je urejena in brez bremen. Hiša je normalno vseljiva in bivalna, potrebna je manjše osvežitve. Posestvo ima ogromen potencial za turistično dejavnost. Možna je tudi ureditev piknik prostora.

Hiši pripada tudi gospodarsko poslopje v velikosti 372 m2 v dveh etažah. Strop ima ojačano nosilnost, zato je v zgornje nadstropje možno zapeljati tudi traktor. Poslopje je izjemno prostorno in lahko služi kot hlev ali kot delavnica,… V spodnjem delu je možno narediti več boksev za konje (dva sta že narejena), v spodnjem delu pa je tudi urejen izpust za konje ali druge živali. Na poslopju je bila zamenjana streha leta 2009.

Lokacija je odlična za vse, ki želijo bivati v naravi in miru in so radi hitro v mestu ali na morju. Posestvo je odlična priložnost za ranč ali odlična priložnost za sobodajalce. Zelo blizu pa je tudi hrvaško primorje.


Priključki: internet – kabel.


Opremljenost: Hiša se prodaja neopremljena. 


Pogoj prodajalca je, da kupec prevzame plačilo davka na promet nepremičnin v višini 2% od pogodbene vrednosti.

Kontakt
Nina Rangus
Nepremičninska posrednica
00386 41 338 368
NEPREMIČNINSKA POSREDNICA
Nina Rangus

Nepremičninska posrednica – to je samo ena izmed številnih vlog, ki jih (tako kot vsi) opravljam vsak dan. Zagotovo je nekaj posebnega, drugačnega, velik izziv, zadovoljstvo, dinamika, svojevrsten čar. Najljubše pa mi je dejstvo, da lahko delo opravljam tako, kot sama želim, tako ...

Več