Hiša Ilirska Bistrica po naročilu kupca
156.800,00 €
Hiša 5 sobno 166,5 m² Gradnja: 2023
Podroben opis nepremičnine

Enodružinska hiša, velikosti 166,5 m2, za katero je pridobljeno pravnomočno gradbeno dovoljenje, na parceli velikosti 402 m2 na zelo lepi lokaciji v Ilirski Bistrici.

 

Podatki o nepremičnini: na sončni, odprti parceli v Ilirski Bistrici se gradi enodružinska hiša, za katero je pridobljeno pravnomočno gradbeno dovoljenje. Dostop do parcele je urejen po asfaltirani občinski cesti. Lastništvo je urejeno.


Velikost parcele je 402 m2.  


Dodatno o nepremičnini: objavljena cena obsega:


- zemljišče z urejenimi mejami in izdelanimi mejnimi zidki s pisnimi soglasji mejašev;

- PZI projekt z gradbenim dovoljenjem in plačanim komunalnim prispevkom;

- izveden projekt kot je na dan 17.5.2023 (pozidan in z izvedeno etažno ploščo v kateri so cevni razvodi za elektroinštalacije, ki potekajo v plošči);

- dobavljen dimnik;

- dobavljena opeka za pozidavo prvega nadstropja (Goriške opekarne);

- naročeno leseno ostrešje po projektu (+ zaščiteno s potopitvijo, skodlano in s potrebnimi certifikati);

- ladijski pod za vidne zaključke ostrešja; - izvedena zunanja merilna elektro omara s plačano priključnino (montaža števca bo izvedena v roku 10 dni);

- objekt priključen na javno fekalno kanalizacijo, javno meteorno kanalizacijo in vodovodno omrežje.  


Lokacija ponuja ogromno možnosti za gibanje v naravi in istočasno bližino vse infrastrukture: v neposredni bližini parcele se nahaja športni park, ki ga obnavljajo in bo na njem na voljo tenis, odbojka, skate park, adrenalinski park,..


V neposredni bližini je Lidl, blizu je tudi Spar in ostale trgovine, do šole, zdravstvenega doma je 1 km, vrtec je na koncu mesta, do vlaka je 400m, do banke 700m.


V fazi gradnje poteka tudi prenova celotne ulice, iz katere ima parcela dostop. Občina Ilirska Bistrica ureja infrastrukturo: kanalizacija, meteorne vode, elektrika, cestišče itd.


Lokacija ponuja tudi bližino Hrvaške obale – do mejnega prehoda Jelšane je 11km.


Priključki: vsi priključki – kanalizacija, elektrika, voda, internet – bodo na parceli.

 

Kontakt
Nina Rangus
Nepremičninska posrednica
00386 41 338 368
NEPREMIČNINSKA POSREDNICA
Nina Rangus

Nepremičninska posrednica – to je samo ena izmed številnih vlog, ki jih (tako kot vsi) opravljam vsak dan. Zagotovo je nekaj posebnega, drugačnega, velik izziv, zadovoljstvo, dinamika, svojevrsten čar. Najljubše pa mi je dejstvo, da lahko delo opravljam tako, kot sama želim, tako ...

Več