Hiša Koče
149.000,00 €
Hiša 7 sobno 244 m² Gradnja: 1935 Adaptirano: 2003
Podroben opis nepremičnine

Prodamo hišo z bogato zgodovino, svetlo, prostorno, s posebnim čarom v mirnem naselju hiš, velikosti 244 m2, v Kočah pri Postojni.


Razporeditev prostorov:


pritličje: vhod, prostoren hodnik, kopalnica, ločen WC, dnevna soba, povezana z jedilnico in manjšo kuhinjo, dve spalnici, še en prostor, ki se lahko spremeni v večjo spalnico ali delovno sobo ali dnevno sobo ter stopnišče v zgornje nadstropje.


nadstropje:  nadstropje je neizdelano, razen kopalnice in WC-ja. Trenutno je tloris zasnovan tako, da so narejene 3 spalnice, dnevna soba, kuhinja, kopalnica, ločen WC in hodnik. Zgoraj je tudi majhen balkon.


Dodatno o nepremičnini: ogrevanje hiše je centralno na plin. V pritličju je kamin, v nadstropju pa je že pripravljen priklop zanj. Voda se prav tako greje na plin (plinska peč).


Leta 2003 je bila narejena streha na novo, leta 2000 je bila narejena betonska plošča v hiši (prej so bili leseni stropovi) in na novo betonske stopnice v zgornje nadstropje. Leta 2007 je bila na novo napeljana elektrika in vodovodne inštalacije v kuhinji, kopalnici in Wc. V spodnjem nadstropju je bil položen tudi laminat ter obnovljena kopalnica in WC.


Zgornje nadstropje je neizdelano, kar je odlična priložnost, da si novi lastnik uredi tloris po svojih željah.


Strop je višji – 2,80 m, kar daje še večji občutek prostornosti in zračnosti. V hiši ni vlage!


Hiša je skoraj v celoti podkletena. 


Pred hišo je ogromno prostora za parkiranje, parcela okrog hiše je velika in razkošna, pred hišo pa sta dve čudoviti lipi in kostanj.


Za hišo je gospodarski objekt, ki je v slabšem stanju.


Lastništvo je urejeno in brez bremen, hiša je na voljo takoj.


Lokacija je odlična za vse, ki želijo bivati v miru in istočasno blizu infrastrukture. V Prestranku je vrtec, šola, avtobusna in železniška postaja, trgovina, bencinska črpalka, pošta in zdravstveni dom. Več trgovin in knjižnica pa je v 6 km oddaljeni Postojni.


Priključki: elektrika, voda, internet – optika.


Opremljenost: Oprema po dogovoru.


Pogoj nakupa: kupec prevzame plačilo davka na promet nepremičnin v višini 2% od pogodbene vrednosti.

Kontakt
Nina Rangus
Nepremičninska posrednica
00386 41 338 368
NEPREMIČNINSKA POSREDNICA
Nina Rangus

Nepremičninska posrednica – to je samo ena izmed številnih vlog, ki jih (tako kot vsi) opravljam vsak dan. Zagotovo je nekaj posebnega, drugačnega, velik izziv, zadovoljstvo, dinamika, svojevrsten čar. Najljubše pa mi je dejstvo, da lahko delo opravljam tako, kot sama želim, tako ...

Več