Hiša Ljubljana
Hiša 5 sobno 219,6 m²
Podroben opis nepremičnine

Svetla hiša bruto velikosti 219,6 m2, na odlični lokaciji in sončni, ravni parceli, z razgibanim tlorisom. Hiša se prodaja skupaj z novejšo delavnico, velikosti  113 m2 (zaradi visokega stropa možnost dveh etaž).

Osnovno o nepremičnini: hiša se nahaja v bližini vse infrastrukture, blizu obvoznice, avtobusne postaje. Lokacija nudi vse prednosti narave in istočasno bližino trgovin, šole in ostale infrastrukture.  Razporeditev prostorov je sledeča; pritličje: hodnik, kuhinja z jedilno mizo, dnevna soba (ki je lahko tudi spalnica), kopalnica, shramba, vhod v klet. Medetaža:  hodnik in dve spalnici.  1. nadstropje oz mansarda: hodnik z izhodom na manjši pokrit balkon, kuhinja z jedilnim kotom, dnevna soba z izhodom na balkon, kopalnica, spalnica, shramba.

Hiša je podkletena, v kleti je več prostorov za shranjevanje, lahko pa se uredi tudi še kakšna soba.

Kontakt
Nina Rangus
Nepremičninska posrednica
00386 41 338 368
NEPREMIČNINSKA POSREDNICA
Nina Rangus

Nepremičninska posrednica – to je samo ena izmed številnih vlog, ki jih (tako kot vsi) opravljam vsak dan. Zagotovo je nekaj posebnega, drugačnega, velik izziv, zadovoljstvo, dinamika, svojevrsten čar. Najljubše pa mi je dejstvo, da lahko delo opravljam tako, kot sama želim, tako ...

Več