Hiša Razdrto
180.000,00 €
Hiša 12 sobno 330 m²
Podroben opis nepremičnine

Izjemno prostorna, svetla hiša velikosti 330 m2, na odlični lokaciji in sončni, ravni parceli, z izjemno razgibanim tlorisom. Hiši pripada veliko gospodarsko poslopje, vrt in dvorišče.

Osnovno o nepremičnini: hiša se nahaja v bližini vse infrastrukture, blizu AC, blizu Nanosa, blizu je tudi morje. Lokacija nudi vse prednosti narave in istočasno bližino trgovin, šole in ostale infrastrukture.  Razporeditev prostorov je sledeča; pritličje: prostoren hodnik s stopniščem v zgornje nadstropje, kuhinja, jedilnica, dnevna soba, spalnica, pralnica, kurilnica, kopalnica in tri shrambe. 1. nadstropje:  velik, prostoren hodnik s stopniščem v mansardo, 7 velikih spalnic, kabinet, WC in kopalnica. 2. nadstropje oz mansarda: hodnik, 5 spalnic, WC in večji prostor (cca. 48 m2)

Dodatno o nepremičnini: Ogrevanje -  centralno (razen 4 sob) na nafto ali drva. Ogrevanje vode je na bojler ali na peč na drva.  ZK je urejena in brez bremen. Hiša je normalno vseljiva in bivalna, potrebna je manjše osvežitve. Ima ogromen potencial za turistično dejavnost. Stropovi v hiši so višji, cca. 3m, zidovi so debeli, kar omogoča, da je poleti v hiši prijetno hladno, pozimi pa zadržuje toploto.

Streha na hiši je bila zamenjana leta 1992. Večina oken na hiši je zamenjanih, nekaj jih je potrebno še zamenjati.

Hiši pripada tudi veliko gospodarsko poslopje velikosti cca. 400 m2. Poslopje ima tri ogromne, ločene prostore. V dveh je napeljana elektrika, v tretjem (kjer je bil hlev), elektrike ni. Streha na poslopju je vzdrževana, bi jo pa bilo potrebno počasi zamenjati. Ob hiši je tudi velik zelenjavni vrt.

Lokacija je odlična za vse, ki želijo bivati v naravi in miru in so radi hitro v mestu ali na morju. Do AC je le nekaj kilometrov, zraven je Nanos, lokacija je odlična priložnost za sobodajalce. Zelo blizu pa je tudi slovensko primorje.

Priključki: internet – kabel, optika je v bližini.

Opremljenost: Hiša se prodaja opremljena oz po dogovoru. 


Pogoj prodajalca je, da kupec prevzame plačilo davka na promet nepremičnin v višini 2% od pogodbene vrednosti.

Kontakt
Nina Rangus
Nepremičninska posrednica
00386 41 338 368
NEPREMIČNINSKA POSREDNICA
Nina Rangus

Nepremičninska posrednica – to je samo ena izmed številnih vlog, ki jih (tako kot vsi) opravljam vsak dan. Zagotovo je nekaj posebnega, drugačnega, velik izziv, zadovoljstvo, dinamika, svojevrsten čar. Najljubše pa mi je dejstvo, da lahko delo opravljam tako, kot sama želim, tako ...

Več