Hiša Šmarca Kamnik
Hiša 5 sobno 156 m² Gradnja: 1952 Adaptirano: 2015
Podroben opis nepremičnine

Svetla, prostorna, obnovljena hiša z dobro energijo in razporeditvijo prostorov, velikosti 156 m2 na dobri lokaciji v Šmarci pri Kamniku.


Osnovno o nepremičnini: hiša se nahaja v urejenem naselju hiš in blizu vse infrastrukture. Razporeditev prostorov je sledeča:


pritličje: hodnik, kopalnica, kuhinja z jedilnim kotom, dnevna soba, shramba, soba ter stopnišče v nadstropje in v klet.  

1.      nadstropje:  hodnik, kopalnica, 3 spalnice in večji balkon.

V hiši je tudi velika klet in kurilnica.


Dodatno o nepremičnini: hiša je bila v celoti prenovljena v letih 2012- 2015. Na novo je bila položena streha, narejena fasada s 15 cm izolacijo, nova okna, elektro in vodovodne inštalacije, nova tla, novi kopalnici, kamin v dnevni sobi, toplotna črpalka, radiatorji.

Dostop je urejen po občinski cesti, parcela ob hiši je zelo funkcionalna, ravna, sončna. Na njej je uta, vrt, sadno drevje, miza in klopi za druženje. Pred hišo je prostor za vsaj 3 avtomobile.  


Lastništvo je urejeno, hiša je na voljo po dogovoru.


Lokacija je odlična za vse, ki želijo bivati v miru, v naravi in istočasno v bližini vse infrastrukture. Lokacija ponuja odlične možnosti za gibanje v naravi, na svežem zraku. V bližini je Kamnik, kjer so trgovski centri, zdravstveni dom, šole, gimnazija in srednja ekonomska šola, vrtec,… V Šmarci je avtobusna postaja in železniška postaja, trgovina, vrtec. V neposredni bližini je sprehajalna pot ob Kamniški Bistrici, ki povezuje Kamnik in Domžale.

V okolici je možno dobiti tudi domače mleko in jajca.


Priključki: elektrika, voda, internet - optika, kanalizacija.


Opremljenost: Oprema po dogovoru.


Pogoj prodajalca je, da kupec prevzame plačilo davka na promet nepremičnin v višini 2% od pogodbene vrednosti.

Kontakt
Nina Rangus
Nepremičninska posrednica
00386 41 338 368
NEPREMIČNINSKA POSREDNICA
Nina Rangus

Nepremičninska posrednica – to je samo ena izmed številnih vlog, ki jih (tako kot vsi) opravljam vsak dan. Zagotovo je nekaj posebnega, drugačnega, velik izziv, zadovoljstvo, dinamika, svojevrsten čar. Najljubše pa mi je dejstvo, da lahko delo opravljam tako, kot sama želim, tako ...

Več