Hiša Stari trg pri Ložu
Hiša 3 sobno 87,1 m² Gradnja: 1940 Adaptirano: 2016
Podroben opis nepremičnine

Izjemno zanimiva, prijetna, razgibana hiška, z ogromnim potencialom in dobro energijo, velikosti 87,1 m2  na dobri lokaciji v Starem trgu pri Ložu.


Osnovno o nepremičnini: hiša se nahaja v urejenem naselju hiš in blizu vse infrastrukture. Razporeditev prostorov je sledeča:


pritličje: hodnik, kuhinja z jedilnim kotom in izhodom na vrt, dnevna soba, spalnica, kopalnica s tuš kabino in oknom, prostor za kurilnico in prostor za shrambo ter stopnice v nadstropje.

1. nadstropje:  večja, svetla spalnica.


Dodatno o nepremičnini: Ogrevanje je trenutno na peč na drva, možno pa je urediti po želji (peč na pelete, IR paneli, kamin, centralno ogrevanje,…). Ogrevanje vode je na bojler. Hiša potrebuje obnovo, kar je odlična priložnost za ureditev hiške po lastnih željah. Hiša ima znotraj zelo zanimivo arhitekturo in prav poseben čar. Leta 2016 je bila zamenjana vodovodna inštalacija v kopalnici in kuhinji, izolirano je bilo podstrešje z 20 cm izolacijo, v kuhinji je bila narejena nova talna izolacija ter v sobi zgoraj so bile stene narejene na novo.

Hiša je suha, v njej ni vlage.

Dostop je urejen po občinski cesti, parcela ob hiši je zelo funkcionalna, ravna, sončna in omogoča vrt ali postavitev klopi, igral,… Ob hiši je tudi velika drvarnica, ki lahko služi kot klet.  

Lastništvo je urejeno, hiša je na voljo takoj.

Lokacija je odlična za vse, ki želijo bivati v miru in istočasno v bližini vse infrastrukture. Lokacija ponuja odlične možnosti za gibanje v naravi, v neposredni bližini je tudi manjše smučišče in sankališče.


Priključki: elektrika, voda, internet, kanalizacija.


Opremljenost: Oprema, ki je v hiši lahko ostane oz po dogovoru.


Pogoj prodajalca je, da kupec prevzame plačilo davka na promet nepremičnin v višini 2% od pogodbene vrednosti.

Kontakt
Nina Rangus
Nepremičninska posrednica
00386 41 338 368
NEPREMIČNINSKA POSREDNICA
Nina Rangus

Nepremičninska posrednica – to je samo ena izmed številnih vlog, ki jih (tako kot vsi) opravljam vsak dan. Zagotovo je nekaj posebnega, drugačnega, velik izziv, zadovoljstvo, dinamika, svojevrsten čar. Najljubše pa mi je dejstvo, da lahko delo opravljam tako, kot sama želim, tako ...

Več