Hiša Vilharjeva Postojna
Hiša 7 sobno 185,7 m² Gradnja: 1969 Adaptirano: 1990
Podroben opis nepremičnine

Na sončni, lepi, mirni lokaciji, v urejenem naselju, v središču Postojne, prodamo hišo, velikosti 185,7 m2 s parcelo, velikosti 639 m2.


Nepremičnina: hiša se nahaja v Postojni, v bližini vse infrastrukture. Razporeditev prostorov je sledeča:


pritličje: garaža, delavnica, kurilnica, večja shramba, manjša shramba, kopalnica in stopnišče v prvo nadstropje.


 Prvo nadstropje: hodnik, zimski vrt, kuhinja z jedilnico, dnevna soba, spalnica z izhodom na balkon, soba in kopalnica ter stopnišče v zgornje nadstropje. V prvo nadstropje se lahko pride tudi po zunanjih stopnicah.


Drugo nadstropje: hodnik, kuhinja z jedilnico, dnevna soba, spalnica, soba, kopalnica in velika terasa. Tloris notranjih prostorov drugega nadstropja je identičen tlorisu notranjih prostorov v prvem nadstropju.


Dodatno o nepremičnini: ogrevanje hiše je centralno na olje, ogrevanje vode je na bojler. Streha je bila zamenjana leta 1990. En del hiše ima nova okna, en del hiše pa ima še stara okna.


Hiša stoji na izjemno lepi lokaciji, pogled s terase in balkona je na travnike in zelenje, pogled je odprt. Ob hiši je večji vrt, ki je ograjen, hiši pa pripada tudi parcela čez cesto. Ulica je zelo mirna, po njej vozijo samo stanovalci ulice.


Hiša je zelo prijetna in ima dobro energijo. Vseljiva je hitro oz po dogovoru. V njej so trenutno najemniki, ki pa se selijo ven. Hišo se lahko predela tudi v dvostanovanjsko. Pred hišo je dovolj prostora za parkiranje.


Dostop je urejen po občinski cesti.  


Lastništvo je urejeno in brez bremen. Za hišo je pridobljeno gradbeno dovoljenje.


Lokacija je odlična za vse, ki želijo bivati v miru, v naravi in istočasno v bližini vse infrastrukture ter avtoceste. Lokacija ponuja odlične možnosti za gibanje v naravi, na svežem zraku.


Priključki: voda, elektrika, internet, kanalizacija.

Opremljenost: po dogovoru.


Pogoj nakupa: kupec prevzame plačilo davka na promet nepremičnin v višini 2% od pogodbene vrednosti.

 

Kontakt
Nina Rangus
Nepremičninska posrednica
00386 41 338 368
NEPREMIČNINSKA POSREDNICA
Nina Rangus

Nepremičninska posrednica – to je samo ena izmed številnih vlog, ki jih (tako kot vsi) opravljam vsak dan. Zagotovo je nekaj posebnega, drugačnega, velik izziv, zadovoljstvo, dinamika, svojevrsten čar. Najljubše pa mi je dejstvo, da lahko delo opravljam tako, kot sama želim, tako ...

Več