Hiša Zagorje, Pivka
140.000,00 €
Hiša 2 sobno 62,80 m² Gradnja: 1901
Podroben opis nepremičnine

Zelo prijetna, svetla, manjša hiška z  dobro razporeditvijo prostorov, velikosti 62,8 m2 na etažo m2 na dobri v Zagorju pri Pivki.


O hiši: hiša se nahaja v urejenem naselju hiš, v osrčju narave. Razporeditev prostorov je sledeča:


spodaj: hodnik, prostorna spalnica, kuhinja in dnevna soba v enem ter prostor, v katerem je pralnica, kopalnica z oknom in ločen WC z oknom.  


Nadstropje:  v zgornji del se pride po zunanjih stopnicah in predstavlja neizdelano podstrešje, kjer je možno urediti dodatne sobe ali ločeno stanovanje.


Dodatno: pred hišo je lepo, tlakovano, ograjeno dvorišče. Celotna parcela je ograjena z novejšo ograjo.  Ogrevanje je centralno ne olje, v dnevni sobi pa je tudi kamin na pelete. Voda se greje na bojler. Hiša ima tudi veliko klet/kurilnico.


Za hišo je kotiček za druženje z nadstreškom.


Na parceli je tudi velika garaža, ki trenutno služi kot delavnica. Nad delavnico je prostor, ki lahko služi kot sušilnica ali soba za fitnes ali pa se uredi stanovanje. Dostop do zgornjega dela je po zunanjih stopnicah.


Hiši pripada tudi čudovit vrt in nekaj metrov stran se nahaja še bio vrt. S parcele je prečudovit pogled na zelenje, naravo.


Dostop je urejen po občinski cesti. Lokacija ponuja zelo veliko možnosti za aktivnosti v naravi.


Lastništvo je urejeno in brez bremen. Hiša je na voljo po dogovoru.


Lokacija je odlična za vse, ki želijo bivati v miru, v naravi in istočasno v bližini vse infrastrukture. Lokacija ponuja odlične možnosti za gibanje v naravi, na svežem zraku. V bližini je Pivka, Postojna, Ilirska Bistrica.


Priključki: elektrika, voda, internet – kabel, greznica, v planu je priklop na kanalizacijsko omrežje.

Opremljenost: oprema po dogovoru.


Pogoj nakupa je, da kupec prevzame plačilo davka na promet nepremičnin v višini 2% od pogodbene vrednosti.

Kontakt
Nina Rangus
Nepremičninska posrednica
00386 41 338 368
NEPREMIČNINSKA POSREDNICA
Nina Rangus

Nepremičninska posrednica – to je samo ena izmed številnih vlog, ki jih (tako kot vsi) opravljam vsak dan. Zagotovo je nekaj posebnega, drugačnega, velik izziv, zadovoljstvo, dinamika, svojevrsten čar. Najljubše pa mi je dejstvo, da lahko delo opravljam tako, kot sama želim, tako ...

Več