Oddaja garsonjera Partizanska 1 Sežana
Stanovanje 1 sobno 1. nadstropje 18,50 m² Gradnja: 1850 Adaptirano: 2022
Podroben opis nepremičnine

Zelo prijetno, svetlo stanovanje z dobro izkoriščenim prostorom, na dobri lokaciji v Sežani, velikosti 18,50 m2.

 

Osnovno o nepremičnini: stanovanje se nahaja v urejenem večstanovanjskem objektu, v bližini vse infrastrukture. Razporeditev prostorov: hodnik z visoko vgradno omaro, nova kopalnica s tuš kabino in soba, v kateri je kuhinjska niša, raztegljiv kavč in miza s stoli ter dva predalnika.


Dodatno o nepremičnini: Ogrevanje stanovanja je na klimo, voda se greje na bojler.


Leta 2014 so bile zamenjane vse inštalacije in okno ter tla. Decembra 2022 je bila zamenjana vodovodna napeljava v kopalnici in narejena nova kopalnica.


Stanovanje se nahaja v urejenem naselju, vsa infrastruktura je v bližini. Pred objektom in okoli njega je veliko brezplačnih parkirnih mest.


Lokacija ponuja tudi veliko možnosti gibanja v naravi.


Stanovanje je na voljo takoj. Pogoj je oddaja za daljši čas. Domače živali in kajenje v stanovanju niso dovoljene. Stanovanju pripada tudi shramba.


Najemnina znaša 350 €/mesec plus stroški.


Priključki: internet. Števci za elektriko so ločeni, voda se obračunava po osebi.

Opremljenost: Stanovanje se odda opremljeno.


Pogoj najema: plačilo najemnine za tekoči mesec, plačilo varščine v višini 2 najemnin in plačilo agencije v višini 320 €.

Kontakt
Nina Rangus
Nepremičninska posrednica
00386 41 338 368
NEPREMIČNINSKA POSREDNICA
Nina Rangus

Nepremičninska posrednica – to je samo ena izmed številnih vlog, ki jih (tako kot vsi) opravljam vsak dan. Zagotovo je nekaj posebnega, drugačnega, velik izziv, zadovoljstvo, dinamika, svojevrsten čar. Najljubše pa mi je dejstvo, da lahko delo opravljam tako, kot sama želim, tako ...

Več