Parcela velika Stara vas Postojna
603.630,00 €
Parcela Za investicijo 13414 m²
Podroben opis nepremičnine

Zazidljiva, sončna parcela velikosti 13.414 m2 na odlični lokaciji v Stari vasi pri Postojni.


Osnovno o nepremičnini: Parcela je zelo sončna, odprta, delno ravna, delno nekoliko v hrib, dostop je urejen z občinske ceste, komunalni priključki so v bližini. Parcela je primerna za stanovanjsko gradnjo. Lastništvo je urejeno in prosto bremen. V bližini (v Postojni) je vsa infrastruktura. En manjši pas parcele je gozdno zemljišče, sicer je parcela zazidljiva.


Dodatno o nepremičnini: Lokacija je primerna za vse, ki si želite bivanja v naravi in biti istočasno blizu mestnega dogajanja. Blizu je vsa infrastruktura: vrtec, šola, trgovina, pošta… Parcela je primerna za investitorje, ki bi želeli postaviti stanovanjske hiše. Glede na velikost parcele bi bilo možno postaviti 16 hiš.


Za to območje še ni sprejet OPPN. Sprejet OPPN je pogoj za pridobitev gradbenega dovoljenja. Občina Postojna je v fazi sprejemanja le-tega.


Okolje nudi ogromno možnosti za sprehode in kolesarjenje po čisti naravi.


Priključki: v bližini so elektrika, voda in internet.


Pogoj prodajalca je, da kupec prevzame plačilo davka na promet nepremičnin v višini 2% od pogodbene vrednosti.

Kontakt
Nina Rangus
Nepremičninska posrednica
00386 41 338 368
NEPREMIČNINSKA POSREDNICA
Nina Rangus

Nepremičninska posrednica – to je samo ena izmed številnih vlog, ki jih (tako kot vsi) opravljam vsak dan. Zagotovo je nekaj posebnega, drugačnega, velik izziv, zadovoljstvo, dinamika, svojevrsten čar. Najljubše pa mi je dejstvo, da lahko delo opravljam tako, kot sama želim, tako ...

Več