Poslovni prostor Šmihel pod Nanosom, Postojna
135.000,00 €
Poslovni prostor 3 sobno 292 m² Gradnja: 2004 Adaptirano: Ne
Podroben opis nepremičnine

Zelo prostorna, funkcionalna, novejša delavnica, z dvižnimi vrati širine 4m, 292 m2, višina stropa 4,20 m z veliko parcelo.


Osnovno o nepremičnini: delavnica je klasično zidana in izolirana, višina stropa je 4,20 m,  širina dvižnih vrat je 4 m. Razporeditev prostorov: spodaj je velik, odprt prostor (delavnica), večja kuhinja, garderoba z WC-jem in tušem in stopnišče v zgornje nadstropje. Zgoraj se nahaja pisarna, ki se ogreva na IR panel, 2 WC-ja, vhod in zunaj pokrit parkirni prostor za 2-3 avtomobile.

Elektrika v delavnici je industrijska. Ogrevanja v delavnici ni, ogrevana je samo pisarna.

Delavnica je primerna za številne dejavnosti.


Dodatno o nepremičnini: dostop do delavnice je urejen, velikost celotne parcele je 947 m2. Pred vhodom v delavnico je še veliko prostora, možno pa je tudi dokupiti sosednjo zazidljivo parcelo v velikosti 600 m2.

Ob delavnici je tudi stanovanjska hiša, v kateri je možno narediti 4 stanovanja ali pa jo uporabljati kot enostanovanjsko.


Priključki: internet – kabel. Kanalizacije še ni, narejena je greznica.


Opremljenost: Delavnica se odda neopremljena, razen WC-ja. 


Pogoj prodajalca je, da kupec prevzame plačilo davka na promet nepremičnin v višini 2% od pogodbene vrednosti.

Kontakt
Nina Rangus
Nepremičninska posrednica
00386 41 338 368
NEPREMIČNINSKA POSREDNICA
Nina Rangus

Nepremičninska posrednica – to je samo ena izmed številnih vlog, ki jih (tako kot vsi) opravljam vsak dan. Zagotovo je nekaj posebnega, drugačnega, velik izziv, zadovoljstvo, dinamika, svojevrsten čar. Najljubše pa mi je dejstvo, da lahko delo opravljam tako, kot sama želim, tako ...

Več