Stanovanje Brdo Ljubljana
180.000,00 €
Stanovanje 3 sobno 1. nadstropje 69,7 m² Gradnja: 1978 Adaptirano: 2010
Podroben opis nepremičnine

Zelo prijetno, svetlo stanovanje z dobro razporeditvijo prostorov in velikim balkonom, v urejenem naselju na Brdu, velikosti 69,7 m2.

 

Osnovno o nepremičnini: stanovanje se nahaja v dvostanovanjskem objektu, v bližini vse infrastrukture. Razporeditev prostorov: prostoren hodnik, kopalnica s tuš kabino in oknom, kuhinja z jedilnim kotom in dnevna soba z izhodom na balkon v enem, spalnica in soba. Izhod na balkon je tudi iz hodnika. Po uradnih evidencah je neto kvadratura 53,5, vendar je realno stanovanje precej večje.


Dodatno o nepremičnini: Ogrevanje stanovanja je centralno na lastno električno peč, s katero se greje tudi voda (bojler).


V stanovanju so bila zamenjana okna in vrata leta 2006, kuhinja je bila nova leta 2018, kopalnica in vse inštalacije za vodo so bile narejene 2010. Fasada je bila nova leta 2018, streha pa je bila zamenjana leta 2001. Stanovanje je zelo lepo renovirano.


Stanovanje se nahaja v urejenem, sončnem naselju, vsa infrastruktura je v bližini. Parkiranje je v bližini.


Lokacija ponuja tudi možnost gibanja v naravi.


Ureja se tudi dokumentacija zaradi delitve hiše v dvostanovanjsko.


Stanovanje je odlična priložnost tudi za investitorje.


Priključki: internet. Števci za elektriko so ločeni, voda in smeti se obračunava na osebo.

Opremljenost: Oprema po dogovoru.


Pogoj nakupa: kupec plača davek na promet nepremičnin v višini 2% od pogodbene vrednosti.

 

 

 

Kontakt
Nina Rangus
Nepremičninska posrednica
00386 41 338 368
NEPREMIČNINSKA POSREDNICA
Nina Rangus

Nepremičninska posrednica – to je samo ena izmed številnih vlog, ki jih (tako kot vsi) opravljam vsak dan. Zagotovo je nekaj posebnega, drugačnega, velik izziv, zadovoljstvo, dinamika, svojevrsten čar. Najljubše pa mi je dejstvo, da lahko delo opravljam tako, kot sama želim, tako ...

Več