Stanovanje Cerknica
Stanovanje 2 sobno 72,9 m²
Podroben opis nepremičnine

Prijetno, svetlo pritlično stanovanje z razgibano razporeditvijo prostorov in velikim atrijem (cca. 80 m2), v mirnem in zelenem okolišu, površine 72,9 m2 na odlični lokaciji v Cerknici.Osnovno o nepremičnini: stanovanje se nahaja v novejšem naselju manjših blokov, v bližini vse infrastrukture. Razporeditev prostorov: hodnik, večja kopalnica, kuhinja, delno ločena dnevna soba z jedilno mizo, spalnica, shramba in atrij. Stanovanju pripadata dve lastniški zunanji parkirni mesti (tik pred vhodom v atrij).


Dodatno o nepremičnini: Ogrevanje stanovanja je na plin – vsak blok ima svojo plinsko peč. Ogrevanje vode je prav tako na plin. Stanovanje je lahko dostopno tudi za invalide.

Dostop do stanovanja je lahko tudi skozi atrij. Stanovanje je končnem bloku, tako da ni z vseh strani obdano s sosedi (enako tudi atrij).

Stanovanje se nahaja v urejenem, sončnem, naselju. Vsa infrastruktura je v bližini. V okolici je veliko zelenja ter možnosti za sprehode in rekreacijo.


Priključki: internet. Števci so ločeni.


Opremljenost: Stanovanje se prodaja opremljeno oz po dogovoru.


Prodajalčev pogoj ob nakupu: kupec plača davek na promet nepremičnin v višini 2% od pogodbene vrednosti.Kontakt
Nina Rangus
Nepremičninska posrednica
00386 41 338 368
NEPREMIČNINSKA POSREDNICA
Nina Rangus

Nepremičninska posrednica – to je samo ena izmed številnih vlog, ki jih (tako kot vsi) opravljam vsak dan. Zagotovo je nekaj posebnega, drugačnega, velik izziv, zadovoljstvo, dinamika, svojevrsten čar. Najljubše pa mi je dejstvo, da lahko delo opravljam tako, kot sama želim, tako ...

Več