Stanovanje Divača
Stanovanje 3 sobno 74,7 m²
Podroben opis nepremičnine

Izjemno prijetno, svetlo stanovanje z dobro energijo in razgibano razporeditvijo prostorov, v mirnem in zelenem okolišu, površine 74,4 m2 na odlični lokaciji v Divači.

 

Osnovno o nepremičnini: stanovanje se nahaja v manjšem bloku, v bližini vse infrastrukture. Razporeditev prostorov: prostoren hodnik, kopalnica s kadjo in oknom, ločen WC z oknom, kuhinja z jedilnim kotom in dnevna soba v enem z izhodom na balkon, spalnica, soba in shramba z oknom. ZK stanje je urejeno, parkirišče je pred blokom, na voljo takoj. Stanovanju pripada tudi velika klet (cca. 10 m2). Stanovanje je v prvotnem stanju in je potrebno obnove, kar ponuja odlično možnost za ureditev po lastnih željah.

Dodatno o nepremičnini: Ogrevanje stanovanja se lahko uredi po lastnih željah, možno je namestiti peč na pelete, v stavbi je tudi plin ali pa se namesti IR panele. Ogrevanje vode je na bojler.

Streha na bloku je bila popravljena leta 2018, v stanovanju so nova okna, razen v kopalnici WC-ju in shrambi. V planu je tudi nova fasada.

Stanovanje se nahaja v urejenem, sončnem, naselju, vsa infrastruktura (šola, vrtec, bencinska črpalka,  trgovina,…) je v neposredni bližini. V okolici je veliko zelenja ter možnosti za sprehode in rekreacijo. Iz stanovanja je čudovit, odprt razgled na okolico.

Lokacija ponuja možnost gibanja v naravi, prav tako pa bližino AC priključka.  

Priključki: internet je v stavbi. Števci za elektriko so ločeni.

Opremljenost: Stanovanje se prodaja neopremljeno.


Kontakt
Nina Rangus
Nepremičninska posrednica
00386 41 338 368
NEPREMIČNINSKA POSREDNICA
Nina Rangus

Nepremičninska posrednica – to je samo ena izmed številnih vlog, ki jih (tako kot vsi) opravljam vsak dan. Zagotovo je nekaj posebnega, drugačnega, velik izziv, zadovoljstvo, dinamika, svojevrsten čar. Najljubše pa mi je dejstvo, da lahko delo opravljam tako, kot sama želim, tako ...

Več