Stanovanje Fužine
169.000,00 €
Stanovanje 2 sobno 4. nadstropje 52,71 m² Gradnja: 1987 Adaptirano: 2018
Podroben opis nepremičnine

 

Izjemno lepo, zelo svetlo, renovirano stanovanje z dobro energijo in razporeditvijo prostorov, v mirnem delu Fužin, površine 52,71 m2.

 

Osnovno o nepremičnini: stanovanje se nahaja v manjšem, urejenem bloku, v bližini vse infrastrukture. Razporeditev prostorov: hodnik, kuhinja in dnevna soba v enem, kopalnica in dve spalnici ter zaprt balkon. Dnevna soba je bila spremenjena v spalnico, lahko pa se tam ponovno uredi dnevna soba. ZK stanje je urejeno, stanovanju pripada tudi klet. Parkiranje je pred blokom, kjer je na voljo dovolj parkirnih mest.


Dodatno o nepremičnini: Ogrevanje stanovanja je centralno (toplarna), v kopalnici je talno gretje. V stanovanju je tudi priklop za plin. Na vhodu so protivlomna vrata.


Stanovanje je bilo v celoti prenovljeno v letih od 2014-2018. Nova so vhodna vrata, vse inštalacije, oprema po meri, nova kuhinja, nova kopalnica, nova tla, okna (komarniki in rolete), radiatorji, klima. Stanovanje je osončeno cel dan.


Obnova fasade je v planu v letu 2021, streha je bila nova leta 2019.


Stopnic do stanovanja ni veliko in so »lahke«. Hodniki v bloku so prostorni, svetli.

Vsa infrastruktura je v bližini (vrtec in šola, trgovine, avtobusna postaja,…). Do obvoznice je cca 1 km.


Priključki: internet – optika. Števci so ločeni.


Opremljenost: stanovanje se prodaja opremljeno.


Prodajalčev pogoj ob nakupu: kupec plača davek na promet nepremičnin v višini 2% od pogodbene vrednosti.

Kontakt
Nina Rangus
Nepremičninska posrednica
00386 41 338 368
NEPREMIČNINSKA POSREDNICA
Nina Rangus

Nepremičninska posrednica – to je samo ena izmed številnih vlog, ki jih (tako kot vsi) opravljam vsak dan. Zagotovo je nekaj posebnega, drugačnega, velik izziv, zadovoljstvo, dinamika, svojevrsten čar. Najljubše pa mi je dejstvo, da lahko delo opravljam tako, kot sama želim, tako ...

Več