Stanovanje Kamnogoriška Ljubljana (pritličje)
259.000,00 €
Stanovanje 3 sobno 78,9 m² Gradnja: 1927 Adaptirano: 2021
Podroben opis nepremičnine

Zelo prijetno, svetlo stanovanje z razgibano razporeditvijo prostorov in lastniškim zemljiščem, v urejenem naselju hiš, velikosti 78,9 m2 na odlični lokaciji v Ljubljani.

 

Stanovanje: se nahaja v obnovljeni hiši, v bližini vse infrastrukture. Razporeditev prostorov: vhod, dnevna soba, kuhinja z jedilno mizo, hodnik, kopalnica, soba, hodnik in spalnica z veliko garderobno sobo, ki se jo lahko uporabi tudi kot dodatno sobo ter shramba. Iz dnevne sobe je izhod na atrij oz parcelo, ki je lastniška in na njej raste jablana, ki daje poleti senco in lep pogled z dnevne sobe in kuhinje. Stanovanje je na voljo takoj.


Dodatno o stanovanju: Ogrevanje stanovanja je na klimo in električni radiator, kar zaradi dobre izolacije zadostuje. Možna pa je tudi namestitev IR panelov ali peči (ob predhodnem pregledu dimnika). Voda se greje na bojler.


Hiša je bila v celoti renovirana: leta 2016 nova streha, leta 2021 nova fasada (energetski razred je še iz časa stare fasade), tlaki, okna, balkonska vrata, vse inštalacije, kopalnica, kuhinja, obstoječe pohištvo je bilo narejeno jeseni 2021.


Parkiranje je pri hiši.


Stanovanje se nahaja v urejenem naselju, vsa infrastruktura je v bližini in do obvoznice je ena minuta z avtom. Obvoznice se pri/v hiši ne sliši.  


Lokacija je odlična: ponuja mir in bližino mestnega vrveža.


Priključki: internet-optika. Števci za elektriko so ločeni, voda se obračunava po odštevalnih števcih.


Opremljenost: Oprema, ki je v stanovanju, ostane.


Pogoj nakupa: kupec plača davek na promet nepremičnin v višini 2% od pogodbene vrednosti.

 

Kontakt
Nina Rangus
Nepremičninska posrednica
00386 41 338 368
NEPREMIČNINSKA POSREDNICA
Nina Rangus

Nepremičninska posrednica – to je samo ena izmed številnih vlog, ki jih (tako kot vsi) opravljam vsak dan. Zagotovo je nekaj posebnega, drugačnega, velik izziv, zadovoljstvo, dinamika, svojevrsten čar. Najljubše pa mi je dejstvo, da lahko delo opravljam tako, kot sama želim, tako ...

Več