Stanovanje Koper
440.000,00 €
Stanovanje 2 sobno 3. nadstropje 106,4 m² Gradnja: 2011
Podroben opis nepremičnine

Zelo svetlo, čudovito, moderno, stanovanje z dobro izkoriščenim prostorom, na odlični lokaciji v Kopru, bruto velikosti 106,4 m2.

 

Razporeditev prostorov: skozi vhodna vrata stopimo v kuhinjo z jedilno mizo, kopalnica s tuš kabino, dnevna soba z izhodom na teraso in prostorna spalnica z izhodom na teraso. Neto kvadratura stanovanja je 56,5 m2. Bruto kvadratura obsega:

·        56,5 m2 bivalnega prostora

·        14,8 m2 terase

·        35,1 m2 garaže


Dodatno o nepremičnini: Ogrevanje stanovanja je centralno na toplotno črpalko, ki se nahaja v tehničnih prostorih stavbe in sicer je v stanovanju talno gretje in kapljični sistem (ogrevanje sten in stropa). V kopalnici je še električni radiator. Voda se ogreva na bojler. Kapljični sistem omogoča gretje in hlajenje stanovanja.


V stanovanju so inteligentne inštalacije (odpiranje vhodnih vrat preko telefona, električne zunanje rolete oz žaluzije,…).


Vgrajena je tudi rekuperacija in razvlaževanje zraka. Sistem ima senzorje, ki zaznavajo vlažnost zraka in temu primerno uravnavajo optimalno vlažnost zraka v prostoru.


Protivlomna vrata, v stavbi je dvigalo, stanovanju pa pripada tudi garaža z dvižnimi vrati v parkirni hiši pod blokom in klet oz shramba. Lastniki so steno med shrambo in kletjo odstranili, tako da je možno v garaži parkirati dva avtomobila.


Stanovanje je opremljeno s popolnoma novim, še ne uporabljanim pohištvom visokega cenovnega razreda. Stanovanje ne potrebuje nobenega vložka.


Stanovanje se nahaja v urejenem predelu Kopra, v neposredni bližini starega mestnega jedra in mestne plaže. S terase se vidi morje, na terasi pa je tudi priključek za vodo in je možna namestitev jacuzzija. Na terasi je tudi vetrnica, ki ob močnem vetru da signal za avtomatski dvig zunanjih žaluzij.


V bližini je vsa infrastruktura: šole, vrtci, pošta, trgovine, zdravstveni dom,…


Stanovanje je odlična priložnost za zahtevnejše kupce, ki jim veliko pomeni moderen in visoko tehnološki dom.


Zemljiškoknjižno stanje in dovoljenja: Zgradba ima gradbeno in uporabno dovoljenje. Zemljiškoknjižno stanje je urejeno.


Razpoložljivost: Stanovanje je prazno in na voljo takoj.


Priključki: internet-optika. Števci za elektriko in vodo so ločeni.

Opremljenost: Vsa oprema, ki je v stanovanju, ostane.


Pogoj nakupa: kupec plača davek na promet nepremičnin v višini 2% od pogodbene vrednosti.

 

Kontakt
Nina Rangus
Nepremičninska posrednica
00386 41 338 368
NEPREMIČNINSKA POSREDNICA
Nina Rangus

Nepremičninska posrednica – to je samo ena izmed številnih vlog, ki jih (tako kot vsi) opravljam vsak dan. Zagotovo je nekaj posebnega, drugačnega, velik izziv, zadovoljstvo, dinamika, svojevrsten čar. Najljubše pa mi je dejstvo, da lahko delo opravljam tako, kot sama želim, tako ...

Več