Stanovanje Ljubljana
549.000,00 €
Stanovanje 4 sobno 172 m² Gradnja: 2009
Podroben opis nepremičnine

Zelo svetlo, moderno, luksuzno, prostorno in prijetno stanovanje z dobro energijo in razporeditvijo prostorov,  površine 172 m2 na odlični lokaciji v Ljubljani.

 

Osnovno o nepremičnini: stanovanje se nahaja v manjšem bloku, v bližini vse infrastrukture. Razporeditev prostorov - spodaj: prostoren hodnik, shramba, kopalnica s tuš kabino, spalnica z izhodom na velik balkon, soba, ki ima prav tako izhod na balkon in stopnišče; zgoraj: velik, odprt dnevnobivalni prostor s kuhinjo, jedilno mizo in dnevno sobo ter izhodom na veliko, delno pokrito teraso, večja spalnica, kopalnica in ločen WC. V zgornjem delu stanovanja so stropovi višji, kar omogoča večjo zračnost in daje občutek še večje prostornosti.


ZK stanje je urejeno, stanovanju pripadata dve veliki lastniški parkirni mesti v garaži in velika klet. V bloku je tudi kolesarnica. Na voljo je po dogovoru. Neto velikost stanovanja je 118,6 m2.


Dodatno o nepremičnini: Ogrevanje stanovanja je centralno (toplarna). V stanovanju je tudi klima in prezračevanje z rekuperacijo. Stanovanje se nahaja v najvišjem nadstropju, kar ponuja lep razgled in popolno intimnost. V objektu je dvigalo.


Stanovanje se nahaja v urejenem, sončnem naselju vila blokov, je umaknjeno od Šmartinske ceste (druga vrsta), vsa infrastruktura je v bližini: avtobusna postaja je čez cesto, v neposredni bližini sta bencinska črpalka in BTC, v naselju je tudi otroško igrišče, v bližini je tudi Bicikelj, Šmartinski park, pred naseljem je tudi parkirišče, rezervirano za car-sharing. Blizu je tudi AC priključek oz obvoznica.


Priključki: internet. Števci so ločeni.


Opremljenost: Kuhinja ostane, ostalo po dogovoru.


Prodajalčev pogoj ob nakupu: kupec plača davek na promet nepremičnin v višini 2% od pogodbene vrednosti.

Kontakt
Nina Rangus
Nepremičninska posrednica
00386 41 338 368
NEPREMIČNINSKA POSREDNICA
Nina Rangus

Nepremičninska posrednica – to je samo ena izmed številnih vlog, ki jih (tako kot vsi) opravljam vsak dan. Zagotovo je nekaj posebnega, drugačnega, velik izziv, zadovoljstvo, dinamika, svojevrsten čar. Najljubše pa mi je dejstvo, da lahko delo opravljam tako, kot sama želim, tako ...

Več