Stanovanje Markovec Koper
Stanovanje 5 sobno 1. nadstropje 101,9 m² Gradnja: 1980 Adaptirano: 2012
Podroben opis nepremičnine

Prostorno, svetlo in prijetno stanovanje, z dobro izkoriščenim prostorom na Markovcu v Kopru, velikosti 101,9 m2.

 

Stanovanje: se nahaja v urejenem bloku, v bližini vse infrastrukture. Razporeditev prostorov: hodnik, kuhinja, dnevna soba z izhodom na velik balkon, spalnica, 3 otroške sobe, kopalnica, ločen wc in garderobna niša. Stanovanju pripada tudi večja klet (cca. 6 m2). Stanovanje je na voljo po dogovoru. Lastništvo je urejeno.


Dodatno o stanovanju: stanovanje se ogreva centralno na plin (skupna kotlovnica), voda se greje na bojler. V stanovanju je tudi nova hladilno-grelna klima.


Stanovanje je bilo renovirano leta 2012 – okna, inštalacije, podi, kopalnica, wc. Streha je bila nova leta 2019, fasada pa je v planu. Ob bloku je dovolj parkirnih mest.


Stanovanje je zelo svetlo in zračno, prostori so prijetni. Z balkona je pogled na zelenje in morje (trenutno se ga sicer ne vidi, ker drevesa še niso bila obrezana).


Ena soba je bila narejena naknadno, tako da se lahko stena med sobo in kuhinjo podre in se poveča kuhinjski del z jedilno mizo.


Stanovanje se nahaja v urejenem naselju, vsa infrastruktura je v bližini: šole, vrtci, knjižnica, železniška postaja, avtobusna postaja, zdravstveni dom, pošta,..


Stavba ima upravnika in rezervni sklad.


Lokacija ponuja tudi možnost gibanja v naravi in kopanje v morju.


Priključki: internet. Števci za elektriko, vodo in ogrevanje so ločeni.

Opremljenost: po dogovoru.


Pogoj nakupa: kupec plača davek na promet nepremičnin v višini 2% od pogodbene vrednosti.

 

 

 

Kontakt
Nina Rangus
Nepremičninska posrednica
00386 41 338 368
NEPREMIČNINSKA POSREDNICA
Nina Rangus

Nepremičninska posrednica – to je samo ena izmed številnih vlog, ki jih (tako kot vsi) opravljam vsak dan. Zagotovo je nekaj posebnega, drugačnega, velik izziv, zadovoljstvo, dinamika, svojevrsten čar. Najljubše pa mi je dejstvo, da lahko delo opravljam tako, kot sama želim, tako ...

Več