Stanovanje Orehek
Stanovanje 2 sobno 54,9 m² Gradnja: 1977
Podroben opis nepremičnine

Svetlo, zelo prijetno stanovanje z dobro razporeditvijo prostorov, v mirnem in zelenem okolišu, površine 54,9 m2 v Orehku pri Postojni.

 

Osnovno o nepremičnini: stanovanje se nahaja v manjšem bloku, v lepem naselju, v naravi. Razporeditev prostorov: prostoren hodnik, spalnica, kopalnica z oknom, kuhinja z jedilno mizo in dnevna soba. ZK stanje je urejeno, stanovanju pripada tudi klet (cca. 10 m2) in parkirno mesto pred blokom (nadstrešek). Stanovanje je prazno in na voljo takoj.


Dodatno o nepremičnini: Ogrevanje stanovanja je na peč na drva, električne radiatorje in IR panele. Samo v spalnici ni ne radiatorja, ne IR panela.


V kratkem je predvidena zamenjava strehe in izdelava nove fasade. Okna v stanovanju so nova, kopalnica je bila v celoti prenovljena (tudi cevi) pred nekaj leti. Vhodna vrata so protivlomna. Objekt ima upravnika.

Stanovanje se nahaja v urejenem naselju, sredi narave, vsa infrastruktura je v bližini, v Postojni. V okolici je veliko zelenja.

Lokacija ponuja bivanje v lepi naravi, svež zrak, bližino centra Postojne in možnost gibanja v naravi.


Priključki: internet. Voda se obračunava po osebi, števci za elektriko so ločeni.


Opremljenost: Oprema, ki je v stanovanju, ostane.


Prodajalčev pogoj ob nakupu: kupec plača davek na promet nepremičnin v višini 2% od pogodbene vrednosti.

Kontakt
Nina Rangus
Nepremičninska posrednica
00386 41 338 368
NEPREMIČNINSKA POSREDNICA
Nina Rangus

Nepremičninska posrednica – to je samo ena izmed številnih vlog, ki jih (tako kot vsi) opravljam vsak dan. Zagotovo je nekaj posebnega, drugačnega, velik izziv, zadovoljstvo, dinamika, svojevrsten čar. Najljubše pa mi je dejstvo, da lahko delo opravljam tako, kot sama želim, tako ...

Več