Stanovanje Pivška Postojna
189.000,00 €
Stanovanje 3 sobno 3. nadstropje 64,8 m² Gradnja: 1980 Adaptirano: 2018
Podroben opis nepremičnine

Prijetno, svetlo stanovanje z zaprtim balkonom, v urejenem naselju sredi Postojne, velikosti 64,88 m2.

 

Stanovanje: se nahaja v objektu s petimi nadstropji, v bližini vse infrastrukture. Razporeditev prostorov: vhod, hodnik, kuhinja z jedilnico in izhodom na zaprt balkon, shramba, dnevna soba, kabinet, spalnica in kopalnica. Stanovanje je svetlo in zračno. Stanovanju pripada tudi klet. Na voljo je po dogovoru.


Dodatno o stanovanju: Ogrevanje stanovanja je centralno na biomaso, ogrevanje vode je na bojler. Stroški ogrevanja so nizki, cca. 70€/mesec. Objekt ima novo fasado leta 2015 in energetski razred C, streha pa je bila narejena na novo leta 2003. Stanovanje je bilo renovirano leta 2018, leta 2020 pa je bila na novo narejena kopalnica ter vodovodne in elektro inštalacije v kuhinji in kopalnici.


Stanovanju pripada tudi točno določeno parkirno mesto pred blokom, ki je namenjeno samo lastnikom stanovanj in je zaprto za rampo.


Objekt ima upravnika – strošek cca 25€/mesec in rezervni sklad 25€/mesec, voda 35€/mesec, smeti 8€/osebo.


Stanovanje se nahaja v urejenem naselju, vsa infrastruktura je v bližini: šole, vrtci, knjižnica, železniška postaja, avtobusna postaja, zdravstveni dom, pošta,..


Lokacija ponuja tudi možnost gibanja v naravi.


Priključki: internet-optika. Števci za elektriko in vodo so ločeni.

Opremljenost: po dogovoru.


Pogoj nakupa: kupec plača davek na promet nepremičnin v višini 2% od pogodbene vrednosti.

 

Kontakt
Nina Rangus
Nepremičninska posrednica
00386 41 338 368
NEPREMIČNINSKA POSREDNICA
Nina Rangus

Nepremičninska posrednica – to je samo ena izmed številnih vlog, ki jih (tako kot vsi) opravljam vsak dan. Zagotovo je nekaj posebnega, drugačnega, velik izziv, zadovoljstvo, dinamika, svojevrsten čar. Najljubše pa mi je dejstvo, da lahko delo opravljam tako, kot sama želim, tako ...

Več