Stanovanje Planina
114.000,00 €
Stanovanje 2 sobno 1. nadstropje 40,6 m² Gradnja: 1976 Adaptirano: 2014
Podroben opis nepremičnine

Zelo, svetlo stanovanje z dobro izkoriščenim prostorom, v naravi, velikosti 40,6 m2.

 

Stanovanje: se nahaja v čudoviti naravi na Planini pri Postojni. Razporeditev prostorov: vhod, hodnik, kuhinja, jedilnica in dnevna soba v enem, spalnica, kopalnica in shramba. V stanovanju so velika okna, zato je zelo svetlo in zračno. Stanovanju pripada tudi prostor v kleti. Na voljo je po dogovoru.


Dodatno o stanovanju: Ogrevanje stanovanja je centralno na lastno električno peč, voda pa se greje na bojler. Debeli zidovi omogočajo, da stanovanje pozimi ostaja toplo, poleti pa v njem ni vročine.


Okna in kopalnica (vključno z inštalacijami) so bila zamenjana leta 2014.


Nad stanovanjem je podstrešje in del podstrešja (nad stanovanjem) je možno odkupit in se lahko naredi ločeno stanovanje ali pa se poveča obstoječe stanovanje. Prostor na podstrešju je v surovem stanju.


Streha in fasada sta v planu, zbira se rezervni sklad.


Stavba ima upravnika in rezervni sklad. 


Lastniško parkirno mesto pred stavbo.


Stanovanje se nahaja v manjšem objektu, v čudoviti naravi, zato je lokacija zelo mirna. V okolici je veliko možnosti za sprehode, kolesarjenje. Vsa pomembnejša infrastruktura je v Postojni in Logatcu.


Pošta in trgovina sta oddaljeni cca. 30m, avtobusna postaja cca. 50m, do vrtca je cca. 1km, do AC in večjih mest (Postojna in Logatec) pa cca 15 min vožnje.


Priključki: internet-optika. Števci za elektriko in  vodo so ločeni.  


Opremljenost: po dogovoru.


Pogoj nakupa: kupec plača davek na promet nepremičnin v višini 2% od pogodbene vrednosti.

 

 

Kontakt
Nina Rangus
Nepremičninska posrednica
00386 41 338 368
NEPREMIČNINSKA POSREDNICA
Nina Rangus

Nepremičninska posrednica – to je samo ena izmed številnih vlog, ki jih (tako kot vsi) opravljam vsak dan. Zagotovo je nekaj posebnega, drugačnega, velik izziv, zadovoljstvo, dinamika, svojevrsten čar. Najljubše pa mi je dejstvo, da lahko delo opravljam tako, kot sama želim, tako ...

Več