Stanovanje Postojna
Stanovanje 4 sobno 78 m² Gradnja: 1953
Podroben opis nepremičnine

Zanimivo pritlično stanovanje z razgibano razporeditvijo prostorov, v mirnem okolišu, površine 76,1 m2 v samem centru Postojne.

 

Osnovno o nepremičnini: stanovanje se nahaja v 4-stanovanjski hiši, v bližini vse infrastrukture. Razporeditev prostorov: hodnik, 3 spalnice, kuhinja z jedilnim kotom in dnevna soba v enem ter trenutno dve kopalnici. Tloris stanovanja je mogoče predelati – možnih je več variant. ZK stanje je urejeno, parkirišče je pred stavbo, hitro na voljo. Stanovanju pripada tudi garaža za doplačilo 4.800€. Stanovanje je v prvotnem stanju in je potrebno obnove, kar ponuja odlično možnost za ureditev po lastnih željah.


Dodatno o nepremičnini: Ogrevanje stanovanja se lahko uredi po lastnih željah, možno je namestiti peč na pelete, ali pa se namesti IR panele. Ogrevanje vode je na bojler.

Streha na bloku je bila popravljena leta 2016, v stanovanju so nova okna, fasada na tem delu hiše, kjer se nahaja stanovanje, še ni bila obnovljena.


Stanovanje se nahaja v urejenem, sončnem naselju, vsa infrastruktura (šola, vrtec, knjižnica, papirnica,  trgovina,…) je v neposredni bližini.


Lokacija ponuja možnost gibanja v naravi, prav tako pa bližino AC priključka.  

Kontakt
Nina Rangus
Nepremičninska posrednica
00386 41 338 368
NEPREMIČNINSKA POSREDNICA
Nina Rangus

Nepremičninska posrednica – to je samo ena izmed številnih vlog, ki jih (tako kot vsi) opravljam vsak dan. Zagotovo je nekaj posebnega, drugačnega, velik izziv, zadovoljstvo, dinamika, svojevrsten čar. Najljubše pa mi je dejstvo, da lahko delo opravljam tako, kot sama želim, tako ...

Več