Stanovanje Postojna Tržaška
110.000,00 €
Stanovanje 4 sobno 1. nadstropje 167,1 m² Gradnja: 1923 Adaptirano: 2004
Podroben opis nepremičnine

Svetlo, prostorno stanovanje z dobro razporeditvijo prostorov, velikosti 167,1 m2 na odlični lokaciji v samem centru Postojne.


Osnovno o nepremičnini: stanovanje se nahaja v objektu z enim stanovanjem v zgornjem delu in poslovnimi prostori v spodnjem delu. Nahaja se v centru Postojne, tako da je v bližini vsa infrastruktura: trgovine, pošta, knjižnica, šola, vrtec, avtobusna postaja, zdravstveni dom,…. Razporeditev prostorov: zelo prostoren hodnik, kopalnica s kadjo, kuhinja z jedilnico, dnevna soba, spalnica in dve veliki sobi ter dodatni neurejen prostor. Večji del stanovanja (135,4 m2) je bil obnovljen leta 2004, en del stanovanja pa je še v prvotnem stanju (cca. 30 m2) ter je potreben temeljite obnove. Možno urediti v stanovanjski del ali pa pokrito teraso. Lastništvo je urejeno, stanovanju pripadajo 4 parkirna mesta pred stavbo.


Dodatno o nepremičnini: V stanovanju so bile leta 2004 obnovljene vse inštalacije, zamenjana so bila okna, tla in radiatorji (razen tistega dela, ki je še v prvotnem stanju). Neto stanovanjske površine po GURS-u je 135,4 m2. Stanovanje ima lasten vhod in je ločeno od poslovnih prostorov spodaj. Ogrevanje stanovanja je centralno na olje (lastna cisterna).

Stanovanje je prazno in na voljo takoj.


Priključki: Števci za vodo in elektriko so ločeni. Interneta v stanovanju trenutno ni.


Opremljenost: po dogovoru.


Pogoj prodajalca je, da kupec prevzame plačilo davka na promet nepremičnin v višini 2% od pogodbene vrednosti.

Kontakt
Nina Rangus
Nepremičninska posrednica
00386 41 338 368
NEPREMIČNINSKA POSREDNICA
Nina Rangus

Nepremičninska posrednica – to je samo ena izmed številnih vlog, ki jih (tako kot vsi) opravljam vsak dan. Zagotovo je nekaj posebnega, drugačnega, velik izziv, zadovoljstvo, dinamika, svojevrsten čar. Najljubše pa mi je dejstvo, da lahko delo opravljam tako, kot sama želim, tako ...

Več