Stanovanje Postojna Ul. 1. maja 2
Stanovanje 3 sobno 2. nadstropje 75,9 m² Gradnja: 2002
Podroben opis nepremičnine

Zelo svetlo, prijetno stanovanje z dobro razporeditvijo prostorov in balkonom, v urejenem naselju sredi Postojne, velikosti 75,9 m2.

 

Stanovanje: se nahaja v novejšem objektu, v bližini vse infrastrukture. Razporeditev prostorov: vhod, kuhinja, jedilnica in dnevna soba v enem z izhodom na balkon, spalnica, otroška soba, kopalnica in ločen wc. Z balkona je lep, odprt pogled. V stanovanju so velika okna, zato je zelo svetlo in zračno. Stanovanju pripada tudi klet. Na voljo je po dogovoru.


Dodatno o stanovanju: Ogrevanje stanovanja je centralno na lastno plinsko peč, ki greje tudi vodo, lahko pa se ga napelje tudi do kuhinje. V stanovanju je tudi klima in zaradi dobre izolacije in sončne lege, lastniki osrednji del ogrevajo večinoma s klimo.


Možen je tudi nakup dveh garaž v skupni velikosti 26 m2, cena je 30.000 EUR.


Stanovanje se nahaja v urejenem naselju, vsa infrastruktura je v bližini: šole, vrtci, knjižnica, železniška postaja, avtobusna postaja, zdravstveni dom, pošta,..


Stavba ima upravnika in rezervni sklad.


Lokacija ponuja tudi možnost gibanja v naravi.


Priključki: internet. Števci za elektriko in vodo so ločeni.


Opremljenost: kuhinja ostane, ostalo po dogovoru.


Pogoj nakupa: kupec plača davek na promet nepremičnin v višini 2% od pogodbene vrednosti.

Kontakt
Nina Rangus
Nepremičninska posrednica
00386 41 338 368
NEPREMIČNINSKA POSREDNICA
Nina Rangus

Nepremičninska posrednica – to je samo ena izmed številnih vlog, ki jih (tako kot vsi) opravljam vsak dan. Zagotovo je nekaj posebnega, drugačnega, velik izziv, zadovoljstvo, dinamika, svojevrsten čar. Najljubše pa mi je dejstvo, da lahko delo opravljam tako, kot sama želim, tako ...

Več