Stanovanje Postojna Vojkova
Stanovanje 4 sobno 73,2 m² Gradnja: 1953 Adaptirano: 2014
Podroben opis nepremičnine

Izjemno svetlo, popolnoma renovirano in prijetno stanovanje z dobro razporeditvijo prostorov, v mirnem in zelenem okolišu, površine 73,2 m2 na odlični lokaciji v Postojni.

 

Osnovno o nepremičnini: stanovanje se nahaja v bloku s 5 stanovanji, v bližini vse infrastrukture. Razporeditev prostorov: hodnik, kopalnica s kadjo, kuhinja z jedilnico in dnevna soba v enem in izhodom v atrij (atrij ni lastniški), spalnica in dve otroški sobi. ZK urejeno in brez bremen, parkirišče pred blokom.


Dodatno o nepremičnini: Stanovanje ima nova okna in rolete, nove radiatorje, nove elektro in vodovodne inštalacije in talno gretje. Neto stanovanjske površine po GURS-u je 66,2 m2, stanovanju pripada tudi klet. Ogrevanje stanovanja je na olje (lastna cisterna), ogrevanje vode je na bojler, možno pa je vzpostaviti tudi ogrevanje vode na olje.

Stanovanje je bilo v celoti obnovljeno leta 2014: elektro in vodovodne inštalacije, talno gretje, okna, podi.

Stanovanje se nahaja v urejenem, sončnem, mirnem naselju, vsa infrastruktura je v bližini. V okolici je veliko zelenja.  


Priključki: internet. Števci za vodo in elektriko so ločeni.


Opremljenost: po dogovoru.


Pogoj prodajalca: kupec plača 2% davka na promet nepremičnin v višini 2% od pogodbene vrednosti.

 

Kontakt
Nina Rangus
Nepremičninska posrednica
00386 41 338 368
NEPREMIČNINSKA POSREDNICA
Nina Rangus

Nepremičninska posrednica – to je samo ena izmed številnih vlog, ki jih (tako kot vsi) opravljam vsak dan. Zagotovo je nekaj posebnega, drugačnega, velik izziv, zadovoljstvo, dinamika, svojevrsten čar. Najljubše pa mi je dejstvo, da lahko delo opravljam tako, kot sama želim, tako ...

Več