Stanovanje Rozmanova Ilirska Bistrica
Stanovanje 2 sobno 46,6 m² Gradnja: 1949
Podroben opis nepremičnine

Svetlo in prijetno stanovanje, z dobro izkoriščenim prostorom na Rozmanovi ulici v Ilirski Bistrici, velikosti 46,6 m2 (neto po gurs 34,8 m2).

 

Stanovanje: se nahaja v bloku z upravnikom, v bližini vse infrastrukture. Razporeditev prostorov: hodnik, kuhinja, dnevna soba in jedilni kot v enem, shramba, spalnica in kopalnica. Stanovanju pripada tudi večja klet (cca. 12 m2). Stanovanje je na voljo takoj.


Dodatno o stanovanju: stanovanje se ogreva samostojno na elektriko (klima in električni radiator, je pa v dnevni sobi dimnik, tako da je možno postaviti peč na pelete ali kamin.


Stanovanje je lepo vzdrževano, ni pa bilo večjih renovacij, razen nova okna v kopalnici in dnevnem prostoru, v spalnici pa so še stara lesena okna. Fasada je bila narejena na novo leta 2018, streha pa je bila popravljena kakšno leto prej.


Stavba je v fazi etažiranja, kar pomeni, da se trenutno lahko dobi samo stanovanjski in/ali gotovinski kredit. Lastništvo je sicer urejeno.


Stanovanje je zelo svetlo in zračno, prostori so zelo prijetni. Pred stavbo je veliko parkirnih mest. Stanovanju pripada tudi velika klet (12 m2).


Stavba ima upravnika in rezervni sklad.


Lokacija ponuja tudi možnost gibanja v naravi in bližino morja.


Priključki: internet - kabel. Števci za elektriko so ločeni, voda se obračunava po osebi.  


Opremljenost: po dogovoru – oprema večinoma ostane.


Pogoj nakupa: kupec plača davek na promet nepremičnin v višini 2% od pogodbene vrednosti.

Kontakt
Nina Rangus
Nepremičninska posrednica
00386 41 338 368
NEPREMIČNINSKA POSREDNICA
Nina Rangus

Nepremičninska posrednica – to je samo ena izmed številnih vlog, ki jih (tako kot vsi) opravljam vsak dan. Zagotovo je nekaj posebnega, drugačnega, velik izziv, zadovoljstvo, dinamika, svojevrsten čar. Najljubše pa mi je dejstvo, da lahko delo opravljam tako, kot sama želim, tako ...

Več