Stanovanje Stari trg Ljubljana
Stanovanje 3,5 sobno 2. nadstropje 72,4 m² Gradnja: 1902 Adaptirano: 1985
Podroben opis nepremičnine

Zelo prijetno, svetlo stanovanje z dobro razporeditvijo prostorov, v samem centru Ljubljane – pod Gradom, velikosti 72,4 m2.

 

Stanovanje: se nahaja v strogem centru Ljubljane, na Starem trgu, v bližini vse infrastrukture. Razporeditev prostorov: vhod, hodnik, kuhinja, jedilnica in dnevna soba v enem, velika spalnica, otroška soba, kabinet ter kopalnica in wc. V stanovanju so velika okna, zato je zelo svetlo in zračno. Stanovanju pripada tudi klet (3,8 m2). Na voljo je po dogovoru.


Dodatno o stanovanju: Ogrevanje stanovanja je centralno na lastno plinsko peč, ki greje tudi vodo, namenjen pa je tudi za kuhanje. V stanovanju je višji strop (2,9 m), kar daje občutek večje prostornosti in zračnosti. Debeli zidovi omogočajo, da stanovanje pozimi ostaja toplo, poleti pa v njem ni vročine. Tla so betonska, ni lesenih tramov.


Stanovanje ima razgibano razporeditev, je prostorno in ima prav poseben čar. Lokacija je odlična – v starem delu Ljubljane, v bližini vsega dogajanja in infrastrukture, istočasno pa stanovanje ne gleda na Stari trg, zato je vsaj malo umaknjeno od vrveža in hrupa.


Na zadnji strani stavbe je lep atrij, ki je na voljo vsem stanovalcem hiše. Poseben čar hiši dajejo tudi razkošni in zelo lepo ohranjeni/vzdrževani hodniki. Stanovanje je potrebno osvežitve, kar je odlična priložnost za novega lastnika, da si ga uredi po lastnih željah.


Na stavbi je bila leta 2003 narejena nova fasada na dveh straneh hiše in nova streha.


Stavba ima upravnika in rezervni sklad. Stroški: elektrika + plin cca 100€/mesec, upravnik 57€/mesec, rezervni sklad 22€/mesec.


Parkiranje je možno v bližnji okolici z dovolilnico.


Priključki: internet-optika. Števci za elektriko in plin so ločeni, voda pa se obračunava po osebah.  


Opremljenost: po dogovoru.


Pogoj nakupa: kupec plača davek na promet nepremičnin v višini 2% od pogodbene vrednosti.

 

 

Kontakt
Nina Rangus
Nepremičninska posrednica
00386 41 338 368
NEPREMIČNINSKA POSREDNICA
Nina Rangus

Nepremičninska posrednica – to je samo ena izmed številnih vlog, ki jih (tako kot vsi) opravljam vsak dan. Zagotovo je nekaj posebnega, drugačnega, velik izziv, zadovoljstvo, dinamika, svojevrsten čar. Najljubše pa mi je dejstvo, da lahko delo opravljam tako, kot sama želim, tako ...

Več