Stanovanje Thumova Ljubljana Šmartno
215.000,00 €
Stanovanje 2 sobno 1. nadstropje 78,6 m² Gradnja: 1945 Adaptirano: 2002
Podroben opis nepremičnine

Zelo prijetno, svetlo stanovanje z dobro energijo in razporeditvijo prostorov ter krasno teraso, v urejenem naselju pod Šmarno Goro, velikosti 78,6 m2 oz 54,3 m2 neto.

 

Osnovno o nepremičnini: stanovanje se nahaja v 4- stanovanjskem objektu, v bližini vse infrastrukture. Razporeditev prostorov: hodnik, kopalnica s tuš kabino in oknom, kuhinja z jedilnim kotom (sedanji lastniki ga uporabljajo kot delovni kotiček) in dnevno sobo ter spalnica. Stanovanju pripada tudi večja terasa.


Dodatno o nepremičnini: Ogrevanje stanovanja je centralno na lastno plinsko peč, s katero se ogreva tudi voda.


V stanovanje se pride po zunanjih stopnicah, kjer se stopnišče na vrhu razširi v teraso. Pred teraso je čudovit oreh, za katerega lastniki želijo, da ga kupec obdrži.  


Na hiši je bila nova fasada leta 2002, nova streha leta 2008, inštalacije so bile zamenjane leta 2002, plinska peč v stanovanju je bila zamenjana leta 2019, nova pa so tudi okna, vhodna vrata  in panoramska vrata.


Tla v stanovanju so betonska, strop je izdelan iz tramov.


Parkiranje je ob hiši na solastniški parceli.


Stanovanje se nahaja v urejenem, sončnem naselju, vsa infrastruktura je v bližini.


Lokacija ponuja tudi možnost gibanja v naravi in hiter dostop do AC (cca 1km).


Priključki: internet – v stanovanju je kabelski internet, sicer pa je do hiše speljana tudi optika. Števci za vodo in elektriko so ločeni.


Opremljenost: Oprema po dogovoru.


Pogoj nakupa: kupec plača davek na promet nepremičnin v višini 2% od pogodbene vrednosti.

 

 

 

Kontakt
Nina Rangus
Nepremičninska posrednica
00386 41 338 368
NEPREMIČNINSKA POSREDNICA
Nina Rangus

Nepremičninska posrednica – to je samo ena izmed številnih vlog, ki jih (tako kot vsi) opravljam vsak dan. Zagotovo je nekaj posebnega, drugačnega, velik izziv, zadovoljstvo, dinamika, svojevrsten čar. Najljubše pa mi je dejstvo, da lahko delo opravljam tako, kot sama želim, tako ...

Več