Nina Rangus

Nepremičninska posrednica – to je samo ena izmed številnih vlog, ki jih (tako kot vsi) opravljam vsak dan. Zagotovo je nekaj posebnega, drugačnega, velik izziv, zadovoljstvo, dinamika, svojevrsten čar. Najljubše pa mi je dejstvo, da lahko delo opravljam tako, kot sama želim, tako kot sama mislim, verjamem in čutim, da je prav. V to delo vnašam novo, drugačno energijo, ki je samo moja, unikatna in je iskrena, zanesljiva in poštena. V največje zadovoljstvo mi je, ko vidim srečo na obrazu strank in hvaležnost za vso pomoč, ki so je bili deležni pri prodaji svojega doma ali pri nakupu novega. Strankam nudim ne samo strokovno, temveč tudi moralno in čustveno podporo. 


Z veliko večino strank ohranim prijateljski odnos in ostanemo v stikih še dolgo po zaključenem poslu. Poleg tega se stranke zelo rade vračajo nazaj k meni, ko želijo prodati, kupiti, oddati ali najeti še kakšno nepremičnino. Vedno sem jih vesela. Vsakega posebej in vseh skupaj.


Iskreno vam svetujem, da se za tako pomemben korak kot je prodaja doma ali nakup novega (in seveda tudi za prodajo oz nakup ostalih nepremičnin) odločite za pomoč nepremičninskega strokovnjaka. Pri izbiri pravega pa naj vas vodi intuicija.


Jaz vas toplo vabim k sodelovanju, vas bom vesela. Naredili bomo lepo zgodbo, ki vam bo ostala v najlepšem spominu.Sončen pozdrav, Nina

Kontakt
Nina Rangus
Nepremičninska posrednica
00386 41 338 368